IT projekter

Som kunde hos infraNet starter alle projekter med et overblik over projektets omfang. Et projekt kan variere i tid fra et par dage, for små projekter, til år for store projekter. Et stort projekt kan ofte have en varighed fra 1 til 1½ år.

Projektmetoder

infraNet arbejder med både vandfaldsmodel (PRINCE2) og agile (SCRUM) projektmetoder. Metoderne PRINCE2 og SCRUM er projektmetoder som bliver brugt i hver sin type projekter. Som eksempel skal din virksomhed have installeret en ny IT infrastruktur. Dette er et projekt, hvor virksomheden kender slutresultatet på baggrund af en Business case. I sådan et projekt bruger vi vandfaldsmetoden (PRINCE2).

Ved projekter, hvor resultatet er usikkert eller ukendt, arbejder infraNet med agile projektmetoder. Når man arbejder med projekter, hvor der skal udvikles software, starter de fleste projekter med, at man har en idé om et slutprodukt – men softwareprojekter har det med at give idéer til nye idéer, og nogle af idéerne er så gode, at de skal skrives ind i projektet og kræver et projekt-sidespring, også kaldet et sprint.

Mangler jeres virksomhed en projektleder til jeres næste IT-projekt, så kontakt infraNet på +45 4242 2442